START
VÅRT ERBJUDANDE
JOIN THE TEAM
OM OSS
BLOGG

Double Cloud tar in tre nya medarbetare

September 21, 2020
Business
3 minuter

Vi på Double Cloud satsar framåt och presenterar nu tre nya medarbetare - vilket ger oss möjlighet att hjälpa ännu fler företag att växla upp sin digitala satsning.

Under senaste halvåret har vi jobbat intensivt med att utveckla vår plattform som automatiserar stora delar av vår verksamhet. Under samma period har vi dessutom stärkt vårt redan starka nätverk av digital expertis. Nu tar vi nästa steg och rekryterar tre nya säljare som ska hjälpa våra kunder att med hastighet och precision hitta rätt kompetens.

Många företag möter tuffa utmaningar och problem kring förändringarna i samhället och ekonomin i spåren av den pandemi som slog till under 2020. Men det är också en tid som uppmanar till kreativitet, flexibilitet och innovation både i syfte att lösa utmaningarna som uppstått.

I detta läge står vi på Double Cloud redo att hjälpa verksamheter som behöver digital expertis för att såvä klara omställningen som att hitta möjligheter genom att få tillgång till skarp kompetens inom Management, IT, marknadsföring och analys.


“Vi har senaste året jobbat intensivt med att bygga en effektiv verksamhet och står nu mer redo än någonsin att hjälpa marknaden att lyfta under en svår tid. Vi tror att en avgörande nyckel för att komma starkare ur denna tid är digitalisering”, säger Double Clouds VD Dejan Spasenoski.”


Vi välkomnar Stina, Álvaro och Christian till vårt team!

För vidare kontakt: 

CEO: Dejan Spasenoski 

070-5275555

dejan@doublecloud.com

www.doublecloud.com


Relaterade artiklar

Sanningen om att uppnå något storslaget

Trots att så många av oss har höga ambitioner i livet med företagande och karriär har vi svårt att nå dit vi vill. Vi verkar till slut nöja oss med att befinna oss långt ifrån vår fulla potential. Varför är det egentligen så?

Kom igång med Google Shopping

Du känner säkert till Google Shopping – en kampanjtyp där annonserna visar upp en bild av produkten direkt i Googles sökresultat. Men hur går detta egentligen till? Här ger vi dig en inblick i den (delvis hemliga) algoritmen!

Patrik Gargolinski om framtidens juridik

Möt futuristen och tillväxtjuristen Patrik Gargolinski, som driver Lexiq och drivs av att utmana normerna och gillar att “provprata” kring ämnen. Han delar med sig av sina bästa juridiktips, tankar kring framtiden och andra reflektioner.

Andreas Stjärnhem om kreativitet och lekfullhet

Har du någon gång fått möjlighet att träffa Andreas Stjärnhem? Med lång erfarenhet inom reklam- och digitalbranschen och en galen passion för kreativitet hjälper Andreas människor att hitta sin kreativa förmåga, och bli lite mer barn igen.