Double Cloud tar in tre nya medarbetare

September 21, 2020

Vi på Double Cloud satsar framåt och presenterar nu tre nya medarbetare - vilket ger oss möjlighet att hjälpa ännu fler företag att växla upp sin digitala satsning.

Under senaste halvåret har vi jobbat intensivt med att utveckla vår plattform som automatiserar stora delar av vår verksamhet. Under samma period har vi dessutom stärkt vårt redan starka nätverk av digital expertis. Nu tar vi nästa steg och rekryterar tre nya säljare som ska hjälpa våra kunder att med hastighet och precision hitta rätt kompetens.

  • Stina Scheller: Flera års erfarenhet inom konsult- och rekryteringsbranschen, senast från Wise Group.
  • Álvaro Martinez Diez: Jobbat med event och försäljning mer än tio år, senast från Polestar, och tidigare på Volvo Ocean Race. 
  • Christian Boysen-Dinesen: Drivit eget som konsult i flera år och bland annat varit Community Manager för Singularity University och Impact Hub. 

Många företag möter tuffa utmaningar och problem kring förändringarna i samhället och ekonomin i spåren av den pandemi som slog till under 2020. Men det är också en tid som uppmanar till kreativitet, flexibilitet och innovation både i syfte att lösa utmaningarna som uppstått.

I detta läge står vi på Double Cloud redo att hjälpa verksamheter som behöver digital expertis för att såvä klara omställningen som att hitta möjligheter genom att få tillgång till skarp kompetens inom Management, IT, marknadsföring och analys.


“Vi har senaste året jobbat intensivt med att bygga en effektiv verksamhet och står nu mer redo än någonsin att hjälpa marknaden att lyfta under en svår tid. Vi tror att en avgörande nyckel för att komma starkare ur denna tid är digitalisering”, säger Double Clouds VD Dejan Spasenoski.”


Vi välkomnar Stina, Álvaro och Christian till vårt team!

För vidare kontakt: 

CEO: Dejan Spasenoski 

070-5275555

dejan@doublecloud.com

www.doublecloud.com


Relaterade artiklar