SHAPING THE
FUTURE OF WORK

01

DEN NYA GENERATIONENS
KONSULT- & REKRYTERINGSBOLAG

Double Cloud är ett snabbväxande konsult- och rekryteringsbolag som finns till för att lösa det allt växande behovet av digital kompetens som är kritisk för att driva förändring och tillväxt. Vi tillsätter idag expertkompetens inom ledning, marknad & kommunikation samt IT-avdelningar.
 
Genom en unik plattform som automatiserar vår verksamhet och ett snabbväxande community som ger oss tillgång till skarpa digitala experter världen över står vi inför en resa att ta arbete in i framtiden. 
02

VÅR STORY

Double Cloud grundades i början av 2019 utifrån en idé att göra det enklare för konsulter att hitta uppdrag utifrån deras passion, erfarenhet och kompetens. 

Under 2019 testade vi många vägar för att ta oss framåt och tillgängliggöra framtidens arbete på global nivå och samtidigt skapa mer frihet och lycka för varje individ. 
I början gjorde vi större delen av matchningen manuellt – men för att kunna skala upp verksamheten och tillföra mer värde till fler bolag och kandidater behövde vi ett snabbare och mer flexibelt sätt att jobba på. 


Två nycklar för att skala upp

Det krävs en hel del för att på några få år kunna bli en global spelare inom kompetensförmedling. Först och främst behöver flera delar i den interna verksamheten vara skalbara, och dessutom behöver vi ha tillgång till rätt kompetens till kunderna i samma stund behovet dyker upp. Lärdomarna från en mängd tester och tidigare års erfarenheter landade i två nycklar för att lyckas - plattform och community.
03
“Tänk positivt, tänk stort och våga möta fler obekväma situationer så kommer du långt! Alla människor är goda i grunden och genom rätt utbildning, verktyg och omgivning - kan vi alla göra världen bättre.”

Fredrik Johansson, medgrundare

04

VÅR LÖSNING

Idag driver vi hela vår verksamhet via Double Cloud Platform, som automatiserar stora delar av vår verksamhet. Plattformen gör det möjligt för vem som helst att jobba med oss och dessutom kan vi genom intern effektivisering erbjuda fantastisk kompetens till betydligt bättre pris till våra kunder.

För att lösa det snabbväxande behovet av digital kompetens har vi etablerat en stark relation med hundratals digitala experter, vilket gör att vi har tillgång till expertkompetens på nolltid. I communityt finns redan idag medlemmar med erfarenhet från några av planetens  mest framgångsrika bolag.

Facebook, Uber, AirBnb och många fler har redan bevisat att kombinationen plattform & community fungerar som affärsmodeller. Kan de göra det inom taxi- och hotellbranschen, så kan vi göra det inom arbete. 

Välkommen till den nya generationens konsult- & rekryteringsbolag.

Välkommen till Double Cloud.

VAD VILL VI BIDRA MED?

FRIHET OCH
MENINGSFULLHET

Genom vår plattform gör vi det möjligt att jobba var du vill, när du vill. Vi vill göra det enklare att hitta jobb som tillför mening och frihet i ditt liv.

ACCELERAD PERSONLIG
UTVECKLING

Ökad självinsikt och självkontroll är grundpelarna till all utveckling. Därför har vi en stor passion att hjälpa människor att växa som individer.

SÄKRA PLANETEN FÖR
FRAMTIDA GENERATIONER

Vi vill bli en global spelare för att kunna ha mer makt att göra världen till en bättre plats för såväl nutida som framtida generationer.

BÄTTRE EKONOMISK
TILLVARO FÖR FLER

Pengar är bästa handelsvaran för ett bättre liv och skapar såväl trygghet som fler möjligheter i livet.

VÅRA MEDARBETARE

Fredrik Johansson

Co-founder and Head of People & Culture

Linkedin

Patrik Björklund

Partner and Head of Sales

Linkedin

Dejan Spasenoski

Partner and CEO

Linkedin

Maria Johansson

Client & Talent Manager

Linkedin

Tim Gustavsson

Designer

Linkedin

Richard Björn

Head of Marketing

Linkedin

Álvaro Martinez Diez

Client & Talent Manager

Linkedin

Christian Boysen

Client & Talent Manager

Linkedin

Är du vår nästa medarbetare?

Ansök här

FÖLJ OSS OCH BLI EN DEL
AV VÅRT COMMUNITY

Få koll på vad som händer hos oss och ta del av nya kunskaper och insikter. Signa upp till nyhetsbrevet och häng med på våra sociala medier.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Är du intresserad av nya uppdrag och vill bli inbjuden till våra meet-ups för digitala experter? Signa upp nedan.
Sign up

Här sitter vi

Drottninggatan 37, 411 14 Göteborg