START
VÅRT ERBJUDANDE
JOIN THE TEAM
OM OSS
BLOGG

Shaping the future of work

Läs mer

Den nya generationens konsultbolag

Double AB är ett snabbväxande bolag som finns till för att lösa det allt växande behovet av digital kompetens som är kritisk för att driva förändring och tillväxt. Vi tillsätter idag konsulter inom  ledning, marknad & kommunikation samt IT-avdelningar.
 
Genom en unik plattform som automatiserar vår verksamhet och ett snabbväxande community som ger oss tillgång till skarpa digitala experter världen över står vi inför en resa att ta arbete in i framtiden. 

Vårt första steg är att förändra konsultbranschen.

Vår story

Double Cloud grundades i början av 2019 utifrån en idé att göra det enklare för konsulter att hitta uppdrag utifrån deras passion, erfarenhet och kompetens. 

Under 2019 testade vi många vägar för att ta oss framåt och tillgängliggöra framtidens arbete på global nivå och samtidigt skapa mer frihet och lycka för varje individ. 
I början gjorde vi större delen av konsultmatchningen manuellt - men för att kunna skala upp verksamheten och tillföra mer värde till fler bolag och kandidater behövde vi ett snabbare och mer flexibelt sätt att jobba på. 

Två nycklar för att skala upp.

Det krävs en hel del för att på några få år kunna bli en global spelare inom kompetensförmedling. Först och främst behöver flera delar i den interna verksamheten vara skalbara, och dessutom behöver vi ha tillgång till rätt kompetens till kunderna i samma stund behovet dyker upp. Lärdomarna från en mängd tester och tidigare års erfarenheter landade i två nycklar för att lyckas - plattform och community.
"Vi vill göra det möjligt för vem som helst, var som helst, att skaffa sitt drömjobb på bara några få klick. Lika enkelt vill vi göra det för bolag att hitta kompetensen de behöver för att kunna uppnå sin fulla potential."

- Dejan Spasenoski, medgrundare

Vår lösning

Idag driver vi hela vår verksamhet via Double Cloud Platform, som automatiserar stora delar av vår verksamhet. Plattformen gör det möjligt för vem som helst att jobba med oss och dessutom kan vi genom intern effektivisering erbjuda fantastisk kompetens till betydligt bättre pris till våra kunder.

För att lösa det snabbväxande behovet av digital kompetens har vi etablerat en stark relation med hundratals digitala experter, vilket gör att vi har tillgång till expertkompetens på nolltid. I communityt finns redan idag medlemmar med erfarenhet från några av planetens  mest framgångsrika bolag.

Facebook, Uber, AirBnb och många fler har redan bevisat att kombinationen plattform & community fungerar som affärsmodeller. Kan de göra det inom taxi- och hotellbranschen, så kan vi göra det inom arbete. 

Välkommen till den nya generationens konsultbolag.

Välkommen till Double Cloud.

Vad vill vi bidra med?

Frihet och meningsfullhet

Genom vår plattform gör vi det möjligt att jobba var du vill, när du vill. Vi vill göra det enklare att hitta jobb som tillför mening och frihet i ditt liv.

Accelererad personlig utveckling

Ökad självinsikt och självkontroll är grundpelarna till all utveckling. Därför har vi en stor passion att hjälpa människor att växa som individer.

Säkra planeten för framtida generationer

Vi vill bli en global spelare för att kunna ha mer makt att göra världen till en bättre plats för såväl nutida som framtida generationer.

Bättre ekonomisk tillvaro för fler

Pengar är bästa handelsvaran för ett bättre liv och skapar såväl trygghet som fler möjligheter i livet.

Vårt team

Fredrik Johansson

Co-founder and Head of People & Culture

Patrik Björklund

Partner and Head of Sales

Dejan Spasenoski

Partner and CEO

Maria Johansson

Community Manager

Tim Gustavsson

Digital Designer

Álvaro Martinez Diez

Account Manager

Stina Scheller

Account Manager

Christian Boysen

Account Manager

Är du vår nästa medarbetare?

Ansök här

FÖLJ OSS OCH BLI EN DEL
AV VÅRT COMMUNITY

Få koll på vad som händer hos oss och ta del av nya kunskaper och insikter. Signa upp till nyhetsbrevet och häng med på våra sociala medier.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Är du intresserad av nya uppdrag och vill bli inbjuden till våra meet-ups för digitala experter? Signa upp nedan.
Sign up

Här sitter vi

Drottninggatan 37, Göteborg