START
VÅRT ERBJUDANDE
JOIN THE TEAM
OM OSS
BLOGG

A home for bold minds

På Double är du omgiven av människor som ständigt vill lära sig nytt. Vi är ett bolag med globala ambitioner och förutsatt att du siktar högt i livet, finns stort utrymme att växa i vår organisation.

Vi vill jobba med dig för att du är bättre än oss på det du gör. Hos oss kommer du uppmuntras att lära dig mer och tänka större - samtidigt som vi lägger stort fokus på att agera i nuet för att uppnå stora saker i framtiden.

Välkommen till vår värld!

Lediga tjänster

Account Manager

Ansök här
Nu söker vi erfarna konsultsäljare som vill bli en del av vår resa att förändra konsultbranschen. Är du den vi söker? Läs mer och ansök!
Form: Rekrytering
Ort: Göteborg/Stockholm

Redovisningskonsult

Ansök här
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en redovisningskonsult som vill bli en del av vår resa att förändra konsultbranschen.
Form: Rekrytering
Ort: Göteborg

CTO

Ansök här
Är du redo att leda ett växande team och är dessutom grym på att utveckla? Bli vår nya CTO som leder utvecklingen av vår plattform.
Form: Rekrytering
Ort: Göteborg

Digital Marketing Manager

Ansök här
Vi befinner oss i en expansiv fas och rekryterar nu Digital Marketing Manager's som ska jobba i kunduppdrag och bli en del av vår resa att förändra konsultbranschen.
Form: Rekrytering
Ort: Göteborg

Spontanansökan

Ansök här
Tror du att du kan uträtta stordåd hos oss? Har du ryktesvägar hört att Double Cloud är en plats där du kan accelerera i din personliga och yrkesmässiga utveckling?
Form: Flexibelt
Ort: Anywhere
“Jag har en enorm passion för att bygga en bättre framtid. Att förenkla en komplex värld är bara början på resan. Därför är mitt mindset alltid fullt fokus på de byggstenar som tar oss i rätt riktning.”

Dejan Spasenoski, Partner & CEO

“Tänk positivt, tänk stort och våga möta fler obekväma situationer så kommer du långt! Alla människor är goda i grunden och genom rätt utbildning, verktyg och omgivning - kan vi alla göra världen bättre."

Fredrik Johansson, Co-founder and Head of People & Culture

“Jag vill förverkliga goda affärsidéer och hjälpa entreprenörer att växa. Affärsutveckling och marknadsföring är mina verktyg. Att skapa en lyckligare mänsklighet är min religion.”

Patrik Björklund, Partner and Head of Sales

Om Double Cloud

Vi är den nya generationens konsultbolag. Vårt fokus ligger i att hitta och tillsätta konsulter inom utveckling, marknadsföring och analys. Genom ett ett snabbväxande expertcommunity och en unik plattform som automatiserar stora delar av vår verksamhet är vi i fas att skala upp verksamheten såväl nationellt som globalt.
Lär känna oss

Följ oss

Få koll på vad som händer hos oss och ta del av nya kunskaper och insikter. Signa upp till nyhetsbrevet och häng med på våra sociala medier.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Bli en del av vårt community

Är du intresserad av nya uppdrag och vill bli inbjuden till våra meet-ups för digitala experter? Signa upp nedan.
Sign up

Här sitter vi

Drottninggatan 37, Göteborg