BLI EN DEL AV
DOUBLE CLOUD

Varför Double Cloud?

A HOME FOR
BOLD MINDS

På Double är du omgiven av människor som ständigt vill lära sig nytt. Vi är ett bolag med globala ambitioner och förutsatt att du siktar högt i livet, finns stort utrymme att växa i vår organisation.

Vi vill jobba med dig för att du är bättre än oss på det du gör. Hos oss kommer du uppmuntras att lära dig mer och tänka större - samtidigt som vi lägger stort fokus på att agera i nuet för att uppnå stora saker i framtiden.

Välkommen till vår värld!

LEDIGA TJÄNSTER

ACCOUNT MANAGER

Nu söker vi erfarna konsultsäljare som vill bli en del av vår resa att förändra konsultbranschen. Är du den vi söker? Läs mer och ansök!
Ansök här
Ort: Göteborg/Stockholm
Form: Rekrytering

REDOVISNINGSKONSULT

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en redovisningskonsult som vill bli en del av vår resa att förändra branchen.
Ansök här
Ort: Göteborg
Form: Rekrytering

CTO

Är du redo att leda ett växande team och är grym på att utveckla? Bli vår nya CTO och utvecklare av vår plattform.
Ansök här
Ort: Göteborg
Form: Rekrytering

DIGITAL MARKETING
MANAGER

Vi befinner oss i en expansiv fas och rekryterar nu Digital Marketing Manager som ska jobba i kunduppdrag och bli en del av vår resa att förbättra konsultbranchen.
Ansök här
Ort: Göteborg/Stockholm
Form: Rekrytering

SPONTANANSÖKAN

Tror du att du kan uträtta stordåd hos oss? Har du ryktesvägar hört att Double Cloud är en plats där du kan accelerera din personliga och yrkesmässiga utveckling?
Ansök här
Ort: Göteborg/Stockholm
Form: Rekrytering
“Jag har en enorm passion för att bygga en bättre framtid. Att förenkla en komplex värld är bara början på resan. Därför är mitt mindset alltid fullt fokus på de byggstenar som tar oss i rätt riktning.”

Dejan Spasenoski, Partner & CEO

“Tänk positivt, tänk stort och våga möta fler obekväma situationer så kommer du långt! Alla människor är goda i grunden och genom rätt utbildning, verktyg och omgivning - kan vi alla göra världen bättre."

Fredrik Johansson, Co-founder and Head of People & Culture

“Jag vill förverkliga goda affärsidéer och hjälpa entreprenörer att växa. Affärsutveckling och marknadsföring är mina verktyg. Att skapa en lyckligare mänsklighet är min religion.”

Patrik Björklund, Partner and Head of Sales

Vi är den nya generationens konsultbolag. Vårt fokus ligger i att hitta och tillsätta konsulter inom utveckling, marknadsföring och analys. Genom ett ett snabbväxande expertcommunity och en unik plattform som automatiserar stora delar av vår verksamhet är vi i fas att skala upp verksamheten såväl nationellt som globalt.
Lär känna oss

FÖLJ OSS OCH BLI EN DEL
AV VÅRT COMMUNITY

Få koll på vad som händer hos oss och ta del av nya kunskaper och insikter. Signa upp till nyhetsbrevet och häng med på våra sociala medier.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Är du intresserad av nya uppdrag och vill bli inbjuden till våra meet-ups för digitala experter? Signa upp nedan.
Sign up

HÄR SITTER VI

Drottninggatan 37, Göteborg